Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"D, Rodríguez Durán"'
Autor:
C. Gómez-Candela, M. A. Canales Albendea, S. Palma Milla, R. de Paz Arias, J. Díaz Gómez, D. Rodríguez-Durán, M. Villarino-Sanz, L. Arribas Hortigüela, R. Burgos Peláez
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 27, Iss 3, Pp 669-680 (2012)
Background: Oncohematological diseases such as lymphoma or leukaemia affect an increasing number of newly diagnosed patients in Spain and other countries. Both disease and treatment may have a negatively impact in the nutritional status of the patien
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9499f20db5ca4661ab323c736c22fc5f
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 27, Iss 2, Pp 663-667 (2012)
Introducción: Los pacientes oncohematológicos presentan habitualmente déficits nutricionales derivados de su enfermedad, sus tratamientos y efectos secundarios, etc. Sin embargo, apenas existen datos descriptivos del empleo de recomendaciones diet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c778a22e86649dc857c28063bd631d9
Autor:
V. Loria Kohen, A. Pérez Torres, C. Fernández Fernández, M. Villarino Sanz, D. Rodríguez Durán, L. Zurita Rosa, L. Bermejo López, C. Gómez Candela
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 26, Iss 1, Pp 97-106 (2011)
Introducción: El etiquetado nutricional es toda la información en relación con el valor energético y los nutrientes que componen al alimento y representa una valiosa herramienta para ayudar a los consumidores a tomar decisiones informadas acerca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fa525b6385640cb9a96716b21e25743
Publikováno v:
Nutricion hospitalaria. 27(2)
Oncohematologic patients usually present nutritional deficits associated with the disease, the treatments and side effects, etc. However, there are hardly any descriptive data about the dietary recommendations used and the patient's self-perception o
Autor:
V, Loria Kohen, A, Pérez Torres, C, Fernández Fernández, M, Villarino Sanz, D, Rodríguez Durán, L, Zurita Rosa, L, Bermejo López, C, Gómez Candela
Publikováno v:
Nutricion hospitalaria. 26(1)
Nutrition labelling (NL) provides information on the energy and nutrients in a food and it represents a valuable tool to help consumers make informed decisions about their diet and lifestyle. However, little is known about how consumers perceive the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.