Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"D, Quade"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Quade
Publikováno v:
Wiley StatsRef: Statistics Reference Online.
Publikováno v:
GI_Forum 2013 – Creating the GISociety.
In the Digital Age, a wide range of everyday practices is heavily reliant on software.Everyday contexts and activities are permeated by and increasingly rely on digital media. Inmost instances the increasing dependence on computational programmes and
Autor:
J. R. Sorenson, P. L.N. Donat, Sally C. Stearns, D. Quade, Anita S. Tesh, Maija L. Selby-Harrington
OBJECTIVES. A randomized controlled trial was conducted to test the effectiveness and cost effectiveness of three outreach interventions to promote well-child screening for children on Medicaid. METHODS. In rural North Carolina, a random sample of 20
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::24ed2530400644ce85231580f43a81b4
Autor:
C T, Orleans, V J, Schoenbach, E H, Wagner, D, Quade, M A, Salmon, D C, Pearson, J, Fiedler, C Q, Porter, B H, Kaplan
Publikováno v:
Journal of consulting and clinical psychology. 59(3)
Smokers requesting self-help materials for smoking cessation (N = 2,021) were randomized to receive (a) an experimental self-quitting guide emphasizing nicotine fading and other nonaversive behavioral strategies, (b) the same self-quitting guide with
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Klaus, H. D. Quade
Publikováno v:
Food / Nahrung. 23:237-240
Im Zusammenhang mit Untersuchungen zur Anderung funktioneller Eigenschaften von Lebensmittelinhaltsstoffen (z. B. der Loslichkeit von Proteinen) mit Hilfe von Aluminiumverbindungen war die Erarbeitung einer geeigneten Methode zur quantitativen Bestim
Publikováno v:
Food / Nahrung. 23:229-235
Dependent on the pH, time and temperature, increasing concentrations of aluminium chloride cause an increase of firmness and a decrease of solubility of Vicia faba protein/casein (1:1) fibers. This effect is accompanied by a loss of sulfhydryl and re