Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"D, Hoehler"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal, Vol 3, Iss 10, Pp 1378-1386 (2009)
The effect of commensal microbiota and feeding corn or wheat/barley-based diets on the apparent gastrointestinal absorption of dl-methionine (MET) and 2-hydroxy-4-methylthiobutanoic acid (MHA-FA) was studied in conventional (n = 32) and gnotobiotic p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/784e0691975f4b2289220eabc7786b02
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 87:2574-2580
The objective of this experiment was to measure the concentration and digestibility of CP and AA in distillers dried grains with solubles (DDGS) produced from sorghum (S-DDGS) or a blend of sorghum and corn grains (SC-DDGS), and to compare these valu
Publikováno v:
Animal, Vol 3, Iss 10, Pp 1378-1386 (2009)
The effect of commensal microbiota and feeding corn or wheat/barley-based diets on the apparent gastrointestinal absorption of dl-methionine (MET) and 2-hydroxy-4-methylthiobutanoic acid (MHA-FA) was studied in conventional (n = 32) and gnotobiotic p
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 86:2180-2189
Two experiments were conducted to compare the ileal digestibility of AA in distillers dried grains with solubles (DDGS) sourced from different regions (IL, MN, KY), to compare AA digestibility in DDGS and in distillers dried grains (DDG) and to com-
Publikováno v:
International Journal of Poultry Science. 7:526-529
Two experiments were conducted to evaluate the importance of Ile as a limiting amino acid in diets fed to broilers up to heavy market weights (35-54 d). The first experiment compared a control diet formulated to meet all critical limiting amino acids
Publikováno v:
Poultry Science. 87:514-520
A 2 x 2 factorial experiment was conducted to determine whether diets formulated with 2 (Lys and Met) or 3 (Lys, Met, and Thr) supplemental AA to 100 or 110% of NRC (1994) amino acid (AA) recommendations would affect performance and N excretion of tu
Publikováno v:
The Journal of Nutrition. 137:1408-1414
Three experiments were conducted to determine whether there is a causative relation between dietary glycine concentration and intestinal Clostridium perfringens growth in broiler chickens. Expt. 1 showed that glycine concentrations were higher (P < 0