Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"D, Duijsens"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 423:136303
Autor:
D. Duijsens, K. Pälchen, J.M. Guevara-Zambrano, S.H.E. Verkempinck, M.R. Infantes-Garcia, M.E. Hendrickx, A.M. Van Loey, T. Grauwet
Background: In the past decades, the great interest in food digestion research led to a wide array of in vitro digestion (IVD) methods. Each of these methods have the potential of providing specific valuable scientific in- sights in digestion mechani
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::941bd34e467d1707546873f77853053c
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/698943
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/698943
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Duijsens, K. Pälchen, J.M. Guevara-Zambrano, S.H.E. Verkempinck, M.R. Infantes-Garcia, M.E. Hendrickx, A.M. Van Loey, T. Grauwet
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. 129:675-676
Autor:
S.H.E. Verkempinck, D. Duijsens, D. Michels, J.M. Guevara-Zambrano, M.R. Infantes-Garcia, K. Pälchen, T. Grauwet
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.). 156
In this work, a multireactor system to study digestion (MuReDi) kinetics is introduced. For this, a custom-made automated system with four independent syringe pumps (BioXplorer 100, H.E.L Group) was acquired. This system consists of multiple, small-s
Autor:
J.M. Guevara-Zambrano, S.H.E. Verkempinck, B. Muriithi, D. Duijsens, M.E. Hendrickx, A.M. Van Loey, T. Grauwet
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 137:108428
Publikováno v:
Food Research International. 158:111546
(Cellular) pulse powders are being proposed as ingredients for different foods. However, the effect of manufacturing conditions on the properties of those powders remained unknown. Therefore, this study inves- tigated the effect of specific manufactu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.