Zobrazeno 1 - 10
of 277
pro vyhledávání: '"D, Dive"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revue medicale de Liege. 77(5-6)
Multiple sclerosis is a central nervous system autoimmune disease of the white and grey matters. Its pathophysiology is much better well known. It results from the interaction between genetic and environmental susceptibility factors. The role of EBV
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Dive, F.G. Debray, Albert Beckers, C. Libioulle, Daniela Betea, Patrick Petrossians, Hernan Valdes-Socin
Publikováno v:
Annales d'Endocrinologie. 82:327
Introduction Initialement impliquee dans la regulation du metabolisme adipocytaire, la voie FGF21/KLB/FGFR1 a des effets pleiotropiques. La perte de fonction du recepteur FGFR1 est la cause la plus frequente d’hypogonadisme hypogonadotrope. Cas cli
Publikováno v:
Dental Materials. 35:e32-e33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revue medicale de Liege. 68(12)
We report the case of a patient presenting with an akineto-rigid syndrome of the left hemibody whose etiological exploration by magnetic resonance imaging showed the presence of a cavernoma located in the right lenticular region. The interest of this
Autor:
Georgiadis, D. Dive, V.
The development of transition-state analogs is a major objective in enzymology, not only for developing potent inhibitors of enzymes but also for dissecting enzyme catalytic mechanisms. Phosphinic peptides, which share closed structural similarities
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::fa6047d1de7f53d9904348b0fe084632
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3026835
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3026835
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Glycerol is often used to protect proteins while stored frozen, to enhance their solubility and as a cryosolvent in cryocrystallography, but less so in protein crystallization, probably because it presents problems during screening. Understanding how
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::c90fe013a911b2a55763797068dae81b
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3059457
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3059457