Zobrazeno 1 - 10
of 454
pro vyhledávání: '"D'Onofrio, C."'
Autor:
Mencarelli, F., D'onofrio, C., Bucci, S., Baccelloni, S., Cini, R., Pica, G., Bellincontro, A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2021 338
Autor:
D’Onofrio, C., van Loon, R., Rolland, S., Johnston, R., North, L., Brown, S., Phillips, R., Sienz, J.
Publikováno v:
In Medical Engineering and Physics September 2017 47:190-197
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2016 213:378-387
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iori, S., D'Onofrio, C., Lahtela-Kakkonen, M., Laham Karam, N., Lopparelli, R. M., Bonsembiante, F., Gelain, M. E., Pauletto, M., Dacasto, M., Giantin, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3657::5482acafee8a4d6e8e2eacf7eb2a2ba8
https://hdl.handle.net/11577/3488431
https://hdl.handle.net/11577/3488431
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D'Onofrio, C.
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 2013 Jan 01. 27(3), 106-106.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42882903