Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"D'Evoli, L."'
Autor:
Lucarini, M., author1, Delfini, M., author, D’Evoli, L., author, Salvatore, P., author, Nicoli, S., author, Gabrielli, P., author, Piccioni, F., author, Marletta, L., author, Lombardi-Boccia, G., author
Publikováno v:
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities. :693-694
Autor:
D’Evoli, L., Moscatello, S., Lucarini, M., Aguzzi, A., Gabrielli, P., Proietti, S., Battistelli, A., Famiani, F., Böhm, V., Lombardi-Boccia, G.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis February 2015 37:25-29
Autor:
D'EVOLI, L.1, MOSCATELLO, S.2, BALDICCHI, A.3, LUCARINI, M.1, CRUZ-CASTILLO, J. G.4, AGUZZI, A.1, GABRIELLI, P.1, PROIETTI, S.2, BATTISTELLI, A.2, FAMIANI, F.3, BÖHM, V.5, LOMBARDI-BOCCIA, G.1 lombardiboccia@inran.it
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2013, Vol. 25 Issue 3, p362-368. 7p.
Autor:
Lucarini, M.1, D'Evoli, L.1, Nicoli, S.1, Aguzzi, A.1, Gabrielli, P.1, Lombardi-Boccia, G.1 lombardiboccia@inran.it
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2011, Vol. 23 Issue 4, p395-403. 9p.
Autor:
D'evoli, L.1 (AUTHOR), Salvatore, P.1 (AUTHOR), Lucarini, M.1 (AUTHOR), Nicoli, S.1 (AUTHOR), Aguzzi, A.1 (AUTHOR), Gabrielli, P.1 (AUTHOR), Lombardi-Boccia, G.1 (AUTHOR) lombardiboccia@inran.it
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Nov2009 Supplement 5, Vol. 60, p38-49. 12p. 5 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D'Evoli L, Moscatello S, Baldicchi A, Licarini M, Cruz-Castillo J G, Aguzi A, Gabrielli P, Proietti S, Battistelli A, Famiani F, Bohm V, Lombardi-Boccia G
Publikováno v:
Italian Journal of Food science 25 (2013): 362–368.
info:cnr-pdr/source/autori:D'Evoli L, Moscatello S, Baldicchi A, Licarini M, Cruz-Castillo J G, Aguzi A, Gabrielli P, Proietti S, Battistelli A, Famiani F, Bohm V, Lombardi-Boccia G/titolo:post-harvest quality phytochemicals and antioxidant activity in organic and conventional kiwifruit (actinidia deliciosa, CV Hayward)/doi:/rivista:Italian Journal of Food science/anno:2013/pagina_da:362/pagina_a:368/intervallo_pagine:362–368/volume:25
info:cnr-pdr/source/autori:D'Evoli L, Moscatello S, Baldicchi A, Licarini M, Cruz-Castillo J G, Aguzi A, Gabrielli P, Proietti S, Battistelli A, Famiani F, Bohm V, Lombardi-Boccia G/titolo:post-harvest quality phytochemicals and antioxidant activity in organic and conventional kiwifruit (actinidia deliciosa, CV Hayward)/doi:/rivista:Italian Journal of Food science/anno:2013/pagina_da:362/pagina_a:368/intervallo_pagine:362–368/volume:25
The study provides original data on quality attributes and nutritional profile of organic and conventional kiwifruit grown in Italy (Lazio region). Data on macronutrients (protein, lipid, carbohydrate) total dietary fiber, minerals, trace elements, o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::472fcba3ea28a48bdea3044356ee28c3
https://publications.cnr.it/doc/279303
https://publications.cnr.it/doc/279303
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.