Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"D'Arrigo Matilde"'
Autor:
Valdés M. Esperanza, D’Arrigo Matilde, Delgado Jonathan, Moreno Javier Rocha Daniel, Mateos M. Jesús, Ramírez Rosario
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 04023 (2023)
With the aim to obtain an ingredient rich in bioactive compounds to be used in meat products, a red grape pomace (RGP) cv. Tempranillo, was subjected to the application of different hydrostatic high pressure (HHP) treatments: i) 600 MPa/1s; ii) 600 M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d15df3bad3e453293ec9ef17d37b8c4
Autor:
D'Arrigo, Matilde, Petrón, María Jesús, Delgado-Adámez, Jonathan, García-Parra, Jesús Javier, Martín-Mateos, María Jesús, Ramírez-Bernabé, María Rosario
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 19, p3133, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moro, Carlos, Palacios, Irene, Lozano, Miguel, D’Arrigo, Matilde, Guillamón, Eva, Villares, Ana, Martínez, José A., García-Lafuente, Ana
Publikováno v:
In Food Chemistry 2012 130(2):350-355
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Villares, Ana, Guillamon, Eva, Mateo-Vivaracho, Laura, D’Arrigo, Matilde, Garcia-Lafuente, Ana
Publikováno v:
Recent Patents on Food Nutrition & Agriculture; August 2012, Vol. 4 Issue: 2 p107-113, 7p