Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"D'Antuono I."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laddomada B., Durante M., Minervini F., Garbetta A., Cardinali A., D'Antuono I., Caretto S., Blanco A., Mita G.
Publikováno v:
FROM SEED TO PASTA & BEYOND. A SUSTAINABLE DURUM WHEAT CHAIN FOR FOOD SECURITY AND HEALTHY LIVES, pp. HQ2–HQ2, Bologna-Milan (Italy), 31/05-2/06/2015
info:cnr-pdr/source/autori:Laddomada B., Durante M., Minervini F., Garbetta A., Cardinali A., D'Antuono I., Caretto S., Blanco A., Mita G.,/congresso_nome:FROM SEED TO PASTA & BEYOND. A SUSTAINABLE DURUM WHEAT CHAIN FOR FOOD SECURITY AND HEALTHY LIVES/congresso_luogo:Bologna-Milan (Italy)/congresso_data:31%2F05-2%2F06%2F2015/anno:2015/pagina_da:HQ2/pagina_a:HQ2/intervallo_pagine:HQ2–HQ2
info:cnr-pdr/source/autori:Laddomada B., Durante M., Minervini F., Garbetta A., Cardinali A., D'Antuono I., Caretto S., Blanco A., Mita G.,/congresso_nome:FROM SEED TO PASTA & BEYOND. A SUSTAINABLE DURUM WHEAT CHAIN FOR FOOD SECURITY AND HEALTHY LIVES/congresso_luogo:Bologna-Milan (Italy)/congresso_data:31%2F05-2%2F06%2F2015/anno:2015/pagina_da:HQ2/pagina_a:HQ2/intervallo_pagine:HQ2–HQ2
Whole wheat foods are significant source of compounds exhibiting health-promoting properties. One of the most abundant class of phytochemicals in the wheat grain is represented by phenolic acids that are typically localized in the bran and germ porti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::7a773f293a11c35ed34f0a8ead48610f
http://www.cnr.it/prodotto/i/334814
http://www.cnr.it/prodotto/i/334814
Publikováno v:
29th EFFoST International Conference, Athens/Greece, 10-12 November 2015
info:cnr-pdr/source/autori:Padalino L., Conte A., Cardinali A., D'Antuono I., Mita G., Linsalalta V., Del Nobile M.A./congresso_nome:29th EFFoST International Conference/congresso_luogo:Athens%2FGreece/congresso_data:10-12 November 2015/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Padalino L., Conte A., Cardinali A., D'Antuono I., Mita G., Linsalalta V., Del Nobile M.A./congresso_nome:29th EFFoST International Conference/congresso_luogo:Athens%2FGreece/congresso_data:10-12 November 2015/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
During the last years the interest on the recovery, recycling and upgrading of residues from plant food processing, has increased drastically. Generally, food industries produce large volume of by products, both solid and liquid, which represent a pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::da86e9fc1b43064514f19d26e07f32a2
https://publications.cnr.it/doc/339966
https://publications.cnr.it/doc/339966
Publikováno v:
8th International Conference on Polyphenols Applications-ISANH Polyphenols 2014, Lisbona, June 4-6, 2014
info:cnr-pdr/source/autori:D'Antuono I., Linsalata V., Lattanzio V.M.T., Ciasca B., Logrieco A. F., Cardinali A./congresso_nome:8th International Conference on Polyphenols Applications-ISANH Polyphenols 2014/congresso_luogo:Lisbona/congresso_data:June 4-6, 2014/anno:2014/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Table Olives, Virgin Olive Oil and Olive Mill Wastewater: Developments and Potential Solutions" Final Conference BIO-OLEA project, pp. 20–24, Faliraki, Corfu, Greece Corfu (GR), 21-22 February 2014
info:cnr-pdr/source/autori:D'ANTUONO I., LINSALATA V., LATTANZIO V.M.T., CIASCA B., LOGRIECO A. F., CARDINALI A./congresso_nome:Table Olives, Virgin Olive Oil and Olive Mill Wastewater: Developments and Potential Solutions" Final Conference BIO-OLEA project/congresso_luogo:Faliraki, Corfu, Greece Corfu (GR)/congresso_data:21-22 February 2014/anno:2014/pagina_da:20/pagina_a:24/intervallo_pagine:20–24
info:cnr-pdr/source/autori:D'Antuono I., Linsalata V., Lattanzio V.M.T., Ciasca B., Logrieco A. F., Cardinali A./congresso_nome:8th International Conference on Polyphenols Applications-ISANH Polyphenols 2014/congresso_luogo:Lisbona/congresso_data:June 4-6, 2014/anno:2014/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Table Olives, Virgin Olive Oil and Olive Mill Wastewater: Developments and Potential Solutions" Final Conference BIO-OLEA project, pp. 20–24, Faliraki, Corfu, Greece Corfu (GR), 21-22 February 2014
info:cnr-pdr/source/autori:D'ANTUONO I., LINSALATA V., LATTANZIO V.M.T., CIASCA B., LOGRIECO A. F., CARDINALI A./congresso_nome:Table Olives, Virgin Olive Oil and Olive Mill Wastewater: Developments and Potential Solutions" Final Conference BIO-OLEA project/congresso_luogo:Faliraki, Corfu, Greece Corfu (GR)/congresso_data:21-22 February 2014/anno:2014/pagina_da:20/pagina_a:24/intervallo_pagine:20–24
Table olives are a commodity of great importance in the Mediterranean basin. One of the most important variety in Apulia (Southern Italy), is "Bella di Cerignola," that received the "Protected Denomination of Origin" (DOP) in 2000 by EU. This cultiva
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2ab61eb37792c3f5d4e5d93710f15ba1
https://publications.cnr.it/doc/283823
https://publications.cnr.it/doc/283823
Purificazione delle frazioni polifenoliche delle Acque di Vegetazione mediante sistema di filtrazione a membrana e valutazione dell'attività antiossidante; Digestione gastrointestinale in vitro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::20ab88e867b68c818906537c69cdbeb8
https://publications.cnr.it/doc/390858
https://publications.cnr.it/doc/390858