Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"D'Antuono, I."'
Autor:
Garbetta, A., Nicassio, L., D'Antuono, I., Cardinali, A., Linsalata, V., Attolico, G., Minervini, F.
Publikováno v:
In Food Research International April 2018 106:878-884
Autor:
D'Imperio, M., Cardinali, A., D'Antuono, I., Linsalata, V., Minervini, F., Redan, B.W., Ferruzzi, M.G.
Publikováno v:
In Food Research International December 2014 66:373-378
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laddomada B., Durante M., Minervini F., Garbetta A., Cardinali A., D'Antuono I., Caretto S., Blanco A., Mita G.
Publikováno v:
FROM SEED TO PASTA & BEYOND. A SUSTAINABLE DURUM WHEAT CHAIN FOR FOOD SECURITY AND HEALTHY LIVES, pp. HQ2–HQ2, Bologna-Milan (Italy), 31/05-2/06/2015
info:cnr-pdr/source/autori:Laddomada B., Durante M., Minervini F., Garbetta A., Cardinali A., D'Antuono I., Caretto S., Blanco A., Mita G.,/congresso_nome:FROM SEED TO PASTA & BEYOND. A SUSTAINABLE DURUM WHEAT CHAIN FOR FOOD SECURITY AND HEALTHY LIVES/congresso_luogo:Bologna-Milan (Italy)/congresso_data:31%2F05-2%2F06%2F2015/anno:2015/pagina_da:HQ2/pagina_a:HQ2/intervallo_pagine:HQ2–HQ2
info:cnr-pdr/source/autori:Laddomada B., Durante M., Minervini F., Garbetta A., Cardinali A., D'Antuono I., Caretto S., Blanco A., Mita G.,/congresso_nome:FROM SEED TO PASTA & BEYOND. A SUSTAINABLE DURUM WHEAT CHAIN FOR FOOD SECURITY AND HEALTHY LIVES/congresso_luogo:Bologna-Milan (Italy)/congresso_data:31%2F05-2%2F06%2F2015/anno:2015/pagina_da:HQ2/pagina_a:HQ2/intervallo_pagine:HQ2–HQ2
Whole wheat foods are significant source of compounds exhibiting health-promoting properties. One of the most abundant class of phytochemicals in the wheat grain is represented by phenolic acids that are typically localized in the bran and germ porti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::7a773f293a11c35ed34f0a8ead48610f
http://www.cnr.it/prodotto/i/334814
http://www.cnr.it/prodotto/i/334814
Publikováno v:
29th EFFoST International Conference, Athens/Greece, 10-12 November 2015
info:cnr-pdr/source/autori:Padalino L., Conte A., Cardinali A., D'Antuono I., Mita G., Linsalalta V., Del Nobile M.A./congresso_nome:29th EFFoST International Conference/congresso_luogo:Athens%2FGreece/congresso_data:10-12 November 2015/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Padalino L., Conte A., Cardinali A., D'Antuono I., Mita G., Linsalalta V., Del Nobile M.A./congresso_nome:29th EFFoST International Conference/congresso_luogo:Athens%2FGreece/congresso_data:10-12 November 2015/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
During the last years the interest on the recovery, recycling and upgrading of residues from plant food processing, has increased drastically. Generally, food industries produce large volume of by products, both solid and liquid, which represent a pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::da86e9fc1b43064514f19d26e07f32a2
https://publications.cnr.it/doc/339966
https://publications.cnr.it/doc/339966