Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"D'Agostino, M.S."'
Autor:
D’Agostino, M.S.
Publikováno v:
In Viruses in food and water 2013:126-138
Autor:
Cook, Nigel, Richards, Gary P., Petrović, Tamaš, Rodríguez-Lázaro, David, Kovac, Katarina, Hernández, Marta, Rzezutka, Artur, Carducci, Annalaura, La Rosa, Giuseppina, Muscillo, Michele, D’Agostino, M.S., Taylor, Maureen Beatrice, de Roda Husman, Ana Maria, Bouwknegt, Martijn, Vasickova, Petra, Kovarcik, Kamil, Gerba, Charles P., Boxman, Ingeborg L.A., Baert, Leen, Bidawid, Sabah, Woods, Jacquelina W., Burkhardt, William, III, Kitajima, Masaaki, Iker, Brandon, Allen, David James, Brown, David W.G., Iturriza-Gómara, Miren, Pintó, Rosa M., Bosch, Albert, Ruggeri, Franco Maria, Fiore, Lucia, van der Poel, Wim H.M., Berto, Alessandra, Santos, Ricardo, von Bonsdorff, Carl-Henrik, Maunula, Leena, Girones, Rosina, Bofill-Mas, Sílvia
Publikováno v:
In Viruses in food and water 2013:xiii-xvii
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Hileman, M. Samimy
Publikováno v:
International Journal of Aeroacoustics; Jan2003, Vol. 2 Issue 1, p35-63, 29p
Autor:
Denman, W., Goudsouzian, N.
Publikováno v:
Canadian Journal of Anaesthesia / Journal Canadien d'Anesthésie; 1995, Vol. 42 Issue 7, p597-602, 6p
Food Safety: Contaminants and Risk Assessment is a state-of-art reference on food safety, which is the biggest challenge in the food supply chains worldwide. Despite advancements in hygiene, food treatment, and food processing, foodborne pathogens or
Autor:
author unknown
Natural products in the plant and animal kingdom offer a huge diversity of chemical structures that are the result of biosynthetic processes that have been modulated over the millennia through genetic effects. With the rapid developments in spectrosc