Zobrazeno 1 - 10
of 214
pro vyhledávání: '"Czaczyk, Katarzyna"'
Autor:
Tabisz, Łukasz, Piotrowicz, Zuzanna, Dąbrowska, Marta, Dobrowolska, Anna, Czaczyk, Katarzyna, Nowak, Izabela, Łęska, Bogusława
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2021 358
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Machałowski, Tomasz, Wysokowski, Marcin, Żółtowska-Aksamitowska, Sonia, Bechmann, Nicole, Binnewerg, Björn, Schubert, Mario, Guan, Kaomei, Bornstein, Stefan R., Czaczyk, Katarzyna, Pokrovsky, Oleg, Kraft, Michael, Bertau, Martin, Schimpf, Christian, Rafaja, David, Tsurkan, Mikhail, Galli, Roberta, Meissner, Heike, Petrenko, Iaroslav, Fursov, Andriy, Voronkina, Alona, Figlerowicz, Marek, Joseph, Yvonne, Jesionowski, Teofil, Ehrlich, Hermann
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 December 2019 226
Autor:
Kubiak, Adam, Siwińska-Ciesielczyk, Katarzyna, Goscianska, Joanna, Dobrowolska, Anna, Gabała, Elżbieta, Czaczyk, Katarzyna, Jesionowski, Teofil
Publikováno v:
In Materials Science & Engineering C November 2019 104
Autor:
Klapiszewski, Łukasz, Bula, Karol, Dobrowolska, Anna, Czaczyk, Katarzyna, Jesionowski, Teofil
Publikováno v:
In Polymer Testing February 2019 73:51-59
Autor:
Klapiszewski, Łukasz, Szalaty, Tadeusz J., Kubiak, Adam, Skrzypczak, Andrzej, Dobrowolska, Anna, Czaczyk, Katarzyna, Jesionowski, Teofil
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 January 2019 274:370-378
Autor:
Siwińska-Stefańska, Katarzyna, Kubiak, Adam, Piasecki, Adam, Dobrowolska, Anna, Czaczyk, Katarzyna, Motylenko, Mykhaylo, Rafaja, David, Ehrlich, Hermann, Jesionowski, Teofil
Publikováno v:
In Applied Surface Science 1 January 2019 463:791-801
Autor:
Leja Katarzyna, Drożdżyńska Agnieszka, Majcher Małgorzata, Kowalczewski Przemysław Łukasz, Czaczyk Katarzyna
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 17, Iss 1, Pp 492-505 (2019)
Plant essential oils have bacteriostatic activity in very low concentrations, thus they can be used as natural preservative in food products. The aim of this work was to understand the inhibitory and non-bactericidal effects of essential oils in low
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e2f429913644586b50a939ac2da2cc8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.