Zobrazeno 1 - 10
of 1 015
pro vyhledávání: '"Cysteine sulfinic acid"'
Publikováno v:
Arab Gulf Journal of Scientific Research, 2022, Vol. 41, Issue 1, pp. 48-66.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/AGJSR-04-2022-0019
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angela Tramonti, Roberto Contestabile, Rita Florio, Caterina Nardella, Anna Barile, Martino L. Di Salvo
Publikováno v:
Life, Vol 11, Iss 5, p 438 (2021)
Cysteine sulfinic acid decarboxylase catalyzes the last step of taurine biosynthesis in mammals, and belongs to the fold type I superfamily of pyridoxal-5′-phosphate (PLP)-dependent enzymes. Taurine (2-aminoethanesulfonic acid) is the most abundant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7569477c869648469525d2f3462ded59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonino Famulari, Glen B. Deacon, Zhifang Guo, Harkesh B. Singh, Abhishek Tripathi, Giuseppe Resnati, Alberto Baggioli, Andrea Pizzi, David R. Turner, Andrea Daolio
Publikováno v:
Chemistry, an Asian Journal
The controlled oxidation reaction of L‐selenocystine under neutral pH conditions affords selenocysteine seleninic acid (3‐selenino‐L‐alanine) which is characterized also by means of single‐crystal X‐ray diffraction. This technique shows t