Zobrazeno 1 - 10
of 1 879
pro vyhledávání: '"Cyprinus carpio L"'
Publikováno v:
BMC Veterinary Research, Vol 20, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Background Fish gut microbiota undergo dynamic changes under the influence of many factors and play an important role in the nutrition, immunity and development in fish. Although common carp (Cyprinus carpio L.) is an economically important
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69b4698a41454cc388634952aa6d9521
Autor:
Xu, Yihua a, b, Sun, Zhipeng a, Liu, Tianqi a, Na, Rongbin a, Zhang, Kexin a, Zheng, Xianhu a, b, ⁎, Lu, Cuiyun a, b, ⁎
Publikováno v:
In Aquaculture 15 March 2025 598
Publikováno v:
مجلة الانبار للعلوم البيطرية, Vol 17, Iss 2, Pp 64-70 (2024)
The aim of conducting this study was to evaluate the use of added natural zeolite (clinoptilolite) in common carp fingerling (Cyprinus carpio L.) breeding ponds and to demonstrate its effect on biochemical blood parameters and liver enzymes, This stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0eb8ea17f126480b9a3a53e6f93804c3
Autor:
A. AL-Qudsi, H. S. Alamili
Publikováno v:
مجلة الأنبار للعلوم الزراعية, Vol 21, Iss 1, Pp 95-104 (2023)
The fish production industry has become one of the most important animal production projects, and fish industry suffer from feed costs, so this study aims to find accessible food additives that increase production or reduce costs. This was done by 12
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1473f7a2ab0e4fd0b88b5dd81ea6c3f9
Publikováno v:
Iraqi Journal of Veterinary Sciences, Vol 36, Iss Supplement I, Pp 107-113 (2022)
To examine the effects of adding seeds powder and rocket Eruca sativa leaves to the diets of common carp Cyprinus carpio L. fish with percentages of 1, 2, and 3% of the total diet (the first, second, and third treatments), as well as the addition of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b556635806514ccd9ab0a1583afe4e90
Autor:
Yaxin Liang, Rongrong Liu, Jiahui Zhang, Yixin Chen, Shijuan Shan, Yaoyao Zhu, Guiwen Yang, Hua Li
Publikováno v:
BMC Veterinary Research, Vol 18, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Background Interferon (IFN) regulatory factors (IRFs) is a kind of transcription factors, which play an important role in regulating the expression of type I IFN and related genes. In mammals, IRF6 is not relevant with IFN expression, while
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea28eb8bb5a84c43b59ebcb3bf863d48
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 204-213 (2022)
This study aimed to introduce minced common carp (Cyprinus caprio L.) meat as a nutritional valuable by-product from carp filleting. This research was focused on fatty acid composition and considered its sensitivity to oxidation during frozen storage
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a3ea296561b40cb9d19b05dd81941ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.