Zobrazeno 1 - 10
of 738
pro vyhledávání: '"Cyclamate"'
Autor:
Virginia Ayu Kinanti, Melynda Veronika Kartjito, Inas Zhafira, Anastasia Josephine Saputra, Rahma Alfiana, Aldena Aulia Pramesti Harnowo, Rafael Azkal Vellano, Zulfa Fajrina Handini, Nadia Puteri Amrullah
Publikováno v:
Journal of Basic Medical Veterinary, Vol 13, Iss 1, Pp 16-22 (2024)
Background: Artificial sweeteners can cause glucose intolerance, which is a condition where the glucose in the blood is abnormal. Purpose: This research was conducted to determine the difference in blood glucose levels of mice as experimental animals
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ec077f8b8764ac0b381a827bf0d4c63
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Biological Sciences, Vol 46, Iss 1 (2024)
Sweeteners are food additives consumed worldwide, especially by individuals with restrictive diets. This study evaluated the cytotoxic and genotoxic effects of sweeteners widely sold in Brazil through a bioassay with Allium cepa. Onion bulbs were exp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2480716428084128bb3fc560d131a4de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food ScienTech Journal, Vol 4, Iss 1, Pp 69-75 (2022)
Sweeteners are food additives that are added to food or beverages to create a sweet taste, improve taste, aroma as well as a source of calories for the body. Sodium cyclamate is a sweetener food additive that is permitted to be used in food products
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a872328d72d45cabd1bb9e0ab00fbd5
Publikováno v:
Journal of Inflammation Research, Vol Volume 15, Pp 1599-1615 (2022)
Quan Zhou,1,2 Zhongtian Peng,2 Xialing Huang2,3 1Department of Infectious Diseases, The First Hospital of Changsha, Changsha, Hunan, 410000, People’s Republic of China; 2Department of Infectious Diseases, The First Affiliated Hospital, Hengyang Med
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b952d29d5dde489cb614850ff4186f36
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 34, Iss 01, Pp 110-115 (2022)
ObjectiveTo analyze the risk of food additives in Hubei Province, provide a basis for relevant departments to formulate management measures, and reduce the potential risk.MethodsIn the paper, the crystal ball software and Monte Carlo simulation metho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf18ac2d71b3471bb0ba163554eb31d4
Autor:
Corinna M. Deck, Maik Behrens, Martin Wendelin, Jakob P. Ley, Gerhard E. Krammer, Barbara Lieder
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 15, Iss , Pp 100446- (2022)
Currently, there is limited insight into the influence of the different binding sites of agonists and antagonists of the sweet taste receptor TAS1R2/TAS1R3 on temporal sensory properties of sweet tasting compounds. We investigated whether the binding
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80a1410ce0054ca19ac4e24de053b9d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.