Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Cyanidin chloride"'
Autor:
Xin Su, Hangqian Yu, Xingye Wang, Chi Zhang, Heming Wang, Xiangri Kong, Yishen Qu, Yanhe Luan, Ying Meng, Jiyu Guan, Guangqi Song, Li Wang, Wu Song, Yicheng Zhao
Publikováno v:
Virulence, Vol 13, Iss 1, Pp 1434-1445 (2022)
Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) has been developing rapidly in recent years. It poses a severe peril to global health care, and the new strategies to against the MRSA is urgently needed. Sortase A (SrtA) regulates the anchoring of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a60d3a146b44b52b2de526d26f90b8e
Autor:
Changtong Liu, Yingchao Wang, Yixin Zeng, Zirong Kang, Hong Zhao, Kun Qi, Hongzhi Wu, Lu Zhao, Yi Wang
Publikováno v:
Advanced Science, Vol 10, Iss 30, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Doxorubicin‐induced cardiomyopathy (DIC) brings tough clinical challenges as well as continued demand in developing agents for adjuvant cardioprotective therapies. Here, a zebrafish phenotypic screening with deep‐learning assisted multip
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19c401b617da45ebbc4ab5d719e7f50d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 4, p 285 (2020)
Colorectal cancer (CRC) is the third most common cancer worldwide and a leading cause of cancer-related deaths in developed countries. Anthocyanins are a class of flavonoids, widely distributed in food, exhibiting important biological effects. Cyanid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aaef2413eb424bb1ac376945afb1a51c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 9
Issue 4
Antioxidants, Vol 9, Iss 285, p 285 (2020)
Volume 9
Issue 4
Antioxidants, Vol 9, Iss 285, p 285 (2020)
Colorectal cancer (CRC) is the third most common cancer worldwide and a leading cause of cancer-related deaths in developed countries. Anthocyanins are a class of flavonoids, widely distributed in food, exhibiting important biological effects. Cyanid
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.