Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Cvetanović, Aleksandra D."'
Autor:
Vitas, Jasmina S., Cvetanović, Aleksandra D., Mašković, Pavle Z., Švarc-Gajić, Jaroslava V., Malbaša, Radomir V.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2018 44:95-102
Autor:
Mašković, Pavle Z. *, Diamanto, Lazari D., Vujic, Jelena M., Cvetanović, Aleksandra D., Radojković, Marija M., Gadžurić, Slobodan B., Zengin, Gokhan
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2015 19 Part A:479-486
Autor:
Čestić Slađana R., Radojković Marija M., Cvetanović Aleksandra D., Mašković Pavle Z., Đurović Saša D.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2016, Iss 47, Pp 177-191 (2016)
Black mulberry leaves teas (BMLTs) were prepared using boiled water and different steeping time (5 10, 20, 35 and 45 minutes). In order to establish the connection between steeping time and tea quality, total phenolics content (TPC), total flavono
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6a44912b8f943e881c17436ac7dc9be
Autor:
Radojković Marija M., Zeković Zoran P., Dojčinović Biljana P., Stojanović Zorica S., Cvetanović Aleksandra D., Manojlović Dragan D.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2014, Iss 45, Pp 229-237 (2014)
This study examines the mineral composition of the extracts of the fruits, leaves and roots of white mulberry (Morus alba L.) and black mulberry (Morus nigra L.) grown in Serbia. All extract samples of white and black mulberry were analyzed for th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/079ab7b7f3c340f1845f88ff30d56425
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.