Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Customized nutrition"'
Publikováno v:
Future Foods, Vol 5, Iss , Pp 100147- (2022)
Gastronomy is a unique field of science that helps us to better understand indigenous varieties of food and cuisines. With the advancement in the field of science, diverged concepts evolved from gastronomy, and food is also viewed from the perspectiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6514bef0824948b49e506a68213c64f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.