Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Curutchet Ana"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 4, Pp e15403- (2023)
By-products upcycling to produce ingredients has increased in the last years. However, the perception of foods with these ingredients must be studied to find the proper way to inform the consumer. The aim of this work was to study the purchase intent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db22f8c489aa46b3ac5b1c9cdb3b08a6
Publikováno v:
In Heliyon 15 October 2024 10(19)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Curutchet, Ana1 (AUTHOR), Tárrega, Amparo2 (AUTHOR), Arcia, Patricia1,3 (AUTHOR) parcia@latitud.org.uy
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2023, Vol. 21 Issue 1, p72-81. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.