Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Curupaú sawdust"'
Autor:
Diego Chambi, Luis Romero-Soto, Roxana Villca, Felipe Orozco-Gutiérrez, José Vega-Baudrit, Jorge Quillaguamán, Rajni Hatti-Kaul, Carlos Martín, Cristhian Carrasco
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 1, p 33 (2021)
The halotolerant bacterial strain BU-4, isolated from a hypersaline environment, was identified as an exopolysaccharide (EPS) producer. Pretreatment liquids of steam-exploded quinoa stalks and enzymatic hydrolysates of Curupaú sawdust were evaluated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fd5789d2ba842a9861d4fa1bd3b7f16
Autor:
Roxana Villca, Jorge Quillaguamán, Felipe Orozco-Gutierrez, Luis Romero-Soto, José Vega-Baudrit, Diego Chambi, Carlos Martín, Rajni Hatti-Kaul, Cristhian Carrasco
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 33, p 33 (2021)
Fermentation
Volume 7
Issue 1
Pages: 33
Fermentation
Volume 7
Issue 1
Pages: 33
The halotolerant bacterial strain BU-4, isolated from a hypersaline environment, was identified as an exopolysaccharide (EPS) producer. Pretreatment liquids of steam-exploded quinoa stalks and enzymatic hydrolysates of Curupaú sawdust were evaluated
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.