Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Curtasu, Mihai"'
Autor:
Curtasu, Mihai Victor ∗, Nørskov, Natalja P.
Publikováno v:
In Heliyon 15 February 2024 10(3)
Autor:
Curtasu, Mihai Victor ⁎, Nørskov, Natalja P.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 30 August 2023 1705
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bolvig, Anne K 1, *, Nørskov, Natalja P 1, van Vliet, Sophie 1, Foldager, Leslie 1, 2, Curtasu, Mihai V 1, Hedemann, Mette S 1, Sørensen, Jens F 1, 3, Lærke, Helle N 1, Bach Knudsen, Knud E 1
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition December 2017 147(12):2220-2227
Historically, the willow tree (Salix spp.) has been of interest for humans for thousands of years and records suggest the first use of willow extract as analgetic, anti-pyretic and anti-inflammatory agent date back to 6000 years ago in Mesopotamia 1,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::3c6ba14e6384313cb96135a7444369fb
https://orgprints.org/id/eprint/45869/
https://orgprints.org/id/eprint/45869/
Willow (Salix spp.) is gaining an increasing interest as a fast-growing tree with high biomass yield from low agricultural inputs, which contains potentially bioactive compounds. The present work aimed to develop a high-yield extraction procedure com
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::6e75d69163bcdd78dddde35adf7f905b
https://orgprints.org/id/eprint/45862/
https://orgprints.org/id/eprint/45862/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Soumeh, E A, Curtasu, M V, Gorji, S G, Hedemann, M S & Nielsen, T S 2022, ' Fecal microbial profile of pigs fed different dietary zinc levels after weaning ', Animal-Science proceedings, vol. 13, no. 2, O28, pp. 154-154 . https://doi.org/10.1016/j.anscip.2022.04.029
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::43b4c7f26bf0f11a6786b1b0d6958283
https://pure.au.dk/portal/da/publications/fecal-microbial-profile-of-pigs-fed-different-dietary-zinc-levels-after-weaning(2c2e9543-35da-4100-81ae-8c7058407202).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/fecal-microbial-profile-of-pigs-fed-different-dietary-zinc-levels-after-weaning(2c2e9543-35da-4100-81ae-8c7058407202).html
Autor:
Knudsen, Knud Erik Bach, Bolvig, Anne Katrine, Curtasu, Mihai Victor, Hedemann, Mette Skou, Lærke, Helle Nygaard
Publikováno v:
Knudsen, K E B, Bolvig, A K, Curtasu, M V, Hedemann, M S & Lærke, H N 2022, ' Net portal and faecal total and individual short-chain fatty acids as influenced by fermentation of cellulose and arabinoxylan rich diets ', Animal-Science proceedings, vol. 13, no. 2, O8, pp. 147-148 . https://doi.org/10.1016/j.anscip.2022.04.009
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::c9176f7c3f0ef063acb437fcb5d58b8b
https://pure.au.dk/portal/da/publications/net-portal-and-faecal-total-and-individual-shortchain-fatty-acids-as-influenced-by-fermentation-of-cellulose-and-arabinoxylan-rich-diets(06e5c622-7dea-49b2-bf35-e1d0660969a9).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/net-portal-and-faecal-total-and-individual-shortchain-fatty-acids-as-influenced-by-fermentation-of-cellulose-and-arabinoxylan-rich-diets(06e5c622-7dea-49b2-bf35-e1d0660969a9).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.