Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Curet, S."'
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 June 2024 404
Autor:
Suciu, I., Ndiaye, A., Baudrit, C., Fernandez, C., Kondjoyan, A., Mirade, P.S., Sicard, J., Tournayre, P., Bohuon, P., Buche, P., Courtois, F., Guillard, V., Athes, V., Flick, D., Plana-Fattori, A., Trelea, C., Trystram, G., Delaplace, G., Curet, S., Della Valle, D., Pottier, L., Chiron, H., Guessasma, S., Kansou, K., Kristiawan, M., Della Valle, G.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2021 293
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2019 263:366-379
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In IFAC Proceedings Volumes 2013 46(31):193-198
Publikováno v:
In IFAC Proceedings Volumes January 2011 44(1):14001-14006
Publikováno v:
In Chemical Engineering & Processing: Process Intensification 2008 47(9):1656-1665
Publikováno v:
32th EFFoST International Conference: Developing innovative food structures and functionalities through process and reformulation to satisfy consumer needs and expectations
32th EFFoST International Conference: Developing innovative food structures and functionalities through process and reformulation to satisfy consumer needs and expectations, Nov 2018, Nantes, France
32th EFFoST International Conference: Developing innovative food structures and functionalities through process and reformulation to satisfy consumer needs and expectations, Nov 2018, Nantes, France
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1adee6beb53f43ba04c1c1957b9237dd
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01959557
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01959557
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering
Journal of Food Process Engineering, Wiley, 2018, 41 (6), pp.e12815
Journal of Food Process Engineering, Wiley, 2018, 41 (6), pp.e12815
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2592::1a50bac3357d331e7c827b1f3286c722
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01959514
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01959514