Zobrazeno 1 - 10
of 23 082
pro vyhledávání: '"Cured meat"'
Autor:
Xiang, Jun1 (AUTHOR) xiangjun19990903@163.com, Wang, Xuejiao1 (AUTHOR) guochaofanfan@outlook.com, Guo, Chaofan1 (AUTHOR) zangliping1999@163.com, Zang, Liping1 (AUTHOR) mocha588@outlook.com, He, Houde1 (AUTHOR) yinxiaoyu1234@163.com, Yin, Xiaoyu1 (AUTHOR), Wei, Jianping2 (AUTHOR) jianpingwei0327@nwu.edu.cn, Cao, Jianxin1 (AUTHOR) wangxuejiao173@hotmail.com
Publikováno v:
Molecules. May2024, Vol. 29 Issue 10, p2194. 22p.
Autor:
Qiuhui ZHANG, Gaoge MENG, Han WANG, Shuping CAO, Wenming CUI, Chaozhi ZHU, Gaiming ZHAO, Fuqiang LI
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 8, Pp 151-157 (2024)
Objective: In order to study the effect of bacteria from special cured meat on the quality of fermented beef. Methods: Staphylococcus equi from Hunan cured meat and Leuconostoc mesenteric from Xinyang cured meat were used as fermentation strains to p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bab54cf14b504eb89b216cc6d5e11705
Publikováno v:
Alexandria Journal of Veterinary Sciences. Apr2024, Vol. 81 Issue 1, p115-122. 8p.
Autor:
Xiao-Hui, Gong1,2 (AUTHOR), Jing, Wan1,2,3 (AUTHOR), Ye-Ling, Zhou1,2 (AUTHOR), Ying, Zhou1,2 (AUTHOR), Qiu-Jin, Zhu1,2,3 (AUTHOR) ls.qjzhu@gzu.edu.cn, Ling-Gao, Liu1,2 (AUTHOR), Dan, Chen1,2 (AUTHOR), Yan-Pei, Huang1,2 (AUTHOR), Sha, Gu1,2 (AUTHOR), Ming-Ming, Li1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 7, p4565-4580. 16p. 1 Diagram, 2 Charts, 1 Graph.
Autor:
Vranešević, Jelena M.1, XKnežević, Suzana L. Vidaković1, Kartalović, Brankica D.2, Škaljac, Snežana B.3, Plavša, Nada P.4, Mastanjević, Krešimir M.5, Novakov, Nikolina J.4 nikolina@polj.uns.ac.rs
Publikováno v:
Food & Feed Research. 2024, Vol. 51 Issue 1, p109-118. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.