Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Curcuma L."'
Autor:
Aleksandra Zimińska, Izabela Lipska, Joanna Gajewska, Anna Draszanowska, Manuel Simões, Magdalena A. Olszewska
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 3, p 685 (2024)
Photodynamic inactivation (PDI) is a highly effective treatment that can eliminate harmful microorganisms in a variety of settings. This study explored the efficacy of a curcumin-rich extract, Curcuma L., (Cur)- and essential oil component, trans-cin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67bf8fd0d6d3409c8ed2521b51823cc9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zimińska A; Department of Food Microbiology, Meat Technology and Chemistry, The Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn, Poland., Lipska I; Department of Food Microbiology, Meat Technology and Chemistry, The Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn, Poland., Gajewska J; Department of Food Microbiology, Meat Technology and Chemistry, The Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn, Poland., Draszanowska A; Department of Human Nutrition, The Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Słoneczna 45F, 10-718 Olsztyn, Poland., Simões M; LEPABE-Department of Chemical Engineering, Faculty of Engineering, University of Porto, 4200-465 Porto, Portugal.; ALiCE-Associate Laboratory in Chemical Engineering, Faculty of Engineering, University of Porto, Rua Dr. Roberto Frias, 4200-465 Porto, Portugal., Olszewska MA; Department of Food Microbiology, Meat Technology and Chemistry, The Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn, Poland.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2024 Feb 01; Vol. 29 (3). Date of Electronic Publication: 2024 Feb 01.