Zobrazeno 1 - 10
of 329
pro vyhledávání: '"Cummings, J. H."'
Autor:
Cummings, J. H.1 j.h.cummings@dundee.ac.uk
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. Jun2009, Vol. 34 Issue 2, p198-202. 5p.
Publikováno v:
Alimentary Pharmacology & Therapeutics. Aug2001, Vol. 15 Issue 8, p1139-1145. 7p.
Publikováno v:
The British Medical Journal, 1974 Mar . 1(5907), 537-541.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20468439
Autor:
Alabaster, O., Andrews, R. J., Austwick, D. H., Beardshaw, Judith, Birch, Angela M., Biswas, S. K., Buckley-Sharp, M. D., Casson, Jennifer A., Cowie, J., Cummings, J. H., Cushnie, Josephine M., Dyson, Jennifer L., Elliott, B., Fahmy, S., Friedman, Bridget A., Friedman, P., Fullman, P. M., Goradia, D. T., Haas, J., Haworth, Kathleen S., Holt, S., Hopkins, C. D., Ickringhill, J. C. W., Impallomeni, M., Jalalluddin, M. K., Karmi, G., Kelly, M. B., Levis, R. D., McMichael, H. B., McNicol, M. W., Mackie, B., Mehta, A., Meyer, R. A., Mills, G. L., Mikhail, J. R., Mistry, Nargie, Mistry, V. G., Munshi, F. R., Newcombe, J. F., Noone, P., Ogunlesi, T. O. O., Parker-Williams, J., Phemister, J., Poston, R., Prempeh, T. D., Pygott, F., Radwanski, Z., Rao, S., Redfern, M., Riordan, J. F., Shawdon, H., Steinberg, V. L., Stephens, Mary E. M., Stern, R. B., Taylor, E., Davies, W. Tudor, Vanhein-Wallace, S. E., Kumar, S. Vijay, Vohra, S. L., Williams, J., Young, J. R. B.
Publikováno v:
The British Medical Journal, 1970 Nov . 4(5734), 560-561.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25412670
Autor:
Cummings, J. H., Antoine, J. -M, Fernando Azpiroz, Bourdet-Sicard, R., Brandtzaeg, P., Calder, P. C., Gibson, G. R., Guarner, F., Isolauri, E., Pannemans, D., Shortt, C., Tuijtelaars, S., Watzl, B.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
BACKGROUND: The gut and immune system form a complex integrated structure that has evolved to provide effective digestion and defence against ingested toxins and pathogenic bacteria. However, great variation exists in what is considered normal health
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::04056511118976aaac6091a0c4909d6c
https://hal.science/hal-00294402
https://hal.science/hal-00294402
Publikováno v:
Gums and Stabilisers for the Food Industry 7.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780199634651.003.0016
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.