Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Cultured Carp"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
長崎大学水産学部研究報告. 95:35-39
To elucidate the effect of freezing and thawing on the flesh quality of the cultured carp (Cyprinus carpio) during storage in ice, we examined the changes in ATP related compounds (K values %), expressible water (%), breaking strength (N/cm2) and his
Autor:
Jalili, Seyed Hassan, Salehi, H., Khanipour, A.A., Zareh Gashti, F., Fahim, A., Rahnema, M., Khodabandeh, F., Moradi, Y., Motalebi, A.A., Safafar, H., Hosseini, S.K.
By-products consist of more than half of the total weight of fish. Most part of these wastes made from connective tissue proteins that provide good potential to produce gelatin. Nowadays, consumers are more health conscious and have responded to the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::cd8789665792dbef5012d2a8e23d17db
https://hdl.handle.net/1834/13603
https://hdl.handle.net/1834/13603
Autor:
Akhlagi, M.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
In this research, the role of high temperature (up to 32ºC), water turbidity, fish crowdedness and oxygen deficiency on the occurence of in vitro infection due to Aeromonas hydrophila in cultured carp (common carp & silver carp) was examined. The fi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::90672ed5264d63cd8ccf0b16e5513efe
https://hdl.handle.net/1834/38655
https://hdl.handle.net/1834/38655
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.