Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Culture meat"'
Autor:
Syed Sayeed Ahmad, Jeong Ho Lim, Khurshid Ahmad, Hee Jin Chun, Sun Jin Hur, Eun Ju Lee, Inho Choi
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100678- (2024)
Cultured meat (CM) is an alternative protein food and is produced by cultivating muscle satellite (stem) cells (MSCs) derived from livestock animals (bovine, chickens, and porcine) through myogenesis leading to generate muscle mass. Myostatin (MSTN)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08b329fc7c554a2cbcabaeac08d246ef
Publikováno v:
Journal of Animal Reproduction and Biotechnology, Vol 38, Iss 1, Pp 10-16 (2023)
Intermuscular fat is essential for enhancing the flavor and texture of cultured meat. Mesenchymal stem cells derived from intermuscular adipose tissues are a source of intermuscular fat. Therefore, as a step towards developing a platform to derive in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc1e53e02e6e41fdb60492e49bba7fc0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuna Naraoka, Yo Mabuchi, Mai Kiuchi, Kyoko Kumagai, Daisuke Hisamatsu, Yosuke Yoneyama, Takanori Takebe, Chihiro Akazawa
Publikováno v:
Cells, Vol 13, Iss 2, p 135 (2024)
The demand for stem cell-based cultured meat as an alternative protein source is increasing in response to global food scarcity. However, the definition of quality controls, including appropriate growth factors and cell characteristics, remains incom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2258112e8969487d92b3b515277d6eaa
Publikováno v:
Fishes, Vol 8, Iss 9, p 429 (2023)
To find a suitable medium for muscle satellite cells of Larimichthys crocea, herein, the effect of different basal media and coating materials on the proliferation of piscine satellite cells (PSCs) was explored. Firstly, two basal media, namely F10 a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/000d0a7e3cc84e138fde13ffd53b2951
Autor:
Yuna Naraoka, Yo Mabuchi, Yosuke Yoneyama, Eriko Grace Suto, Daisuke Hisamatsu, Mami Ikeda, Risa Ito, Tetsuya Nakamura, Takanori Takebe, Chihiro Akazawa
Publikováno v:
Cells, Vol 10, Iss 9, p 2499 (2021)
The current process of meat production using livestock has significant effects on the global environment, including high emissions of greenhouse gases. In recent years, cultured meat has attracted attention as a way to acquire animal proteins. Howeve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6525b1d51344344819998759bab3fe9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.