Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Cultivated Blueberry"'
Autor:
Lovely Mae F. Lawas, Mohamed O. Kamileen, C. Robin Buell, Sarah E. O'Connor, Courtney P. Leisner
Publikováno v:
Plant Direct, Vol 7, Iss 7, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Blueberries (Vaccinium spp.) are well known for their nutritional quality, and recent work has shown that Vaccinium spp. also produce iridoids, which are specialized metabolites with potent health‐promoting benefits. The iridoid glycoside
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da28811859e342ca8647f37bd810e14e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 3, Iss 1, Pp 40-44 (2014)
Vaccinium arctostaphylos L. and Vaccinium myrtillus L. which are found naturally in most part of Blacksea Region, and Artvin are generally called bear grape, Trabzon tea, and likapa. In addition, different varieties of blueberry (Vaccinium corymbosum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24f6a03f228c4aff8c6587930135365f
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 3, Iss 1, Pp 40-44 (2014)
Karadeniz Bölgesinde ve Artvinde doğal olarak bulunan Vaccinium arctostaphylos L. ve Vaccinium myrtillus L. genellikle ayı üzümü, Trabzon çayı ve likapa olarak adlandırılmaktadır. Ayrıca Artvinde 5-6 yıldır yaban mersininin farklı tür
Autor:
Pervan, Ivana
Fenolni spojevi su ključni za prehrambena i organoleptička svojstva hrane poput boje, okusa, mirisa te njenog učinka na zdravlje čovjeka. Borovnice se smatraju jednim od najvažnijih prirodnih izvora polifenolnih spojeva među kojima dominiraju a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4112::18b8da9f0acd01c2ec39cb7736c2a5b1
https://repozitorij.svkst.unist.hr/islandora/object/ktfst:305/datastream/PDF
https://repozitorij.svkst.unist.hr/islandora/object/ktfst:305/datastream/PDF
Autor:
Dropulić, Ana Marija
Kultivirana borovnica (Vaccinium corymbosum L.) predstavlja jedan od najbogatijih prirodnih izvora polifenola u prehrani čovjeka. Raznolikost biološkog potencijala polifenolnih spojeva potvrđena je rezultatima brojnih znanstvenih studija. U ovom j
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4112::ec705737cba2500667e56ec60f9211c3
https://repozitorij.svkst.unist.hr/islandora/object/ktfst:304/datastream/PDF
https://repozitorij.svkst.unist.hr/islandora/object/ktfst:304/datastream/PDF
Autor:
Tea Bilušić, Nikolina Mrduljaš, Anet Rezek Jambrak, Robert BeluZic, Perica Bošković, Branko Bugarski, Ivana Drvenica, Greta Krešić
Publikováno v:
Journal of Biotechnology
The use of micro- and nanoencapsulation technology represents promising field for the delivery of nutrients, their bioavailability increases and oxidative stability prolongation. The objective of this study was to prepare phenolics extracts from cult
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e2247af8d89d87035e4c04632bbd8a65
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/785
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/785
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.