Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Culinary professionals"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 2, Pp e13042- (2023)
In Saudi Arabia, tourism is becoming increasingly popular, and forms an essential element of Vision 2030. Accordingly, food service establishments (FSEs) including hotels, ordinary restaurants, heritage restaurants and productive families (i.e., home
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cacfa9e2e57472cae4daeb89cad60a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Friedman, Amanda Oslé afriedma@lf.com
Publikováno v:
Nation's Restaurant News. 11/14/2005, Vol. 39 Issue 46, p64-66. 2p. 6 Color Photographs.
Publikováno v:
Restaurant Hospitality. Jun2001, Vol. 85 Issue 6, p26. 1/2p. 1 Color Photograph.
Autor:
Rodrigues, Tanya
Publikováno v:
San Diego Business Journal. 2/18/2002, Vol. 23 Issue 7, p39. 1/4p.
Publikováno v:
Nation's Restaurant News. 10/21/2002, Vol. 36 Issue 42, p36. 1/2p.
Publikováno v:
Nation's Restaurant News. 9/2/2002, Vol. 36 Issue 35, p56. 1p.
Publikováno v:
Nation's Restaurant News. 5/20/2002, Vol. 36 Issue 20, p188. 1p. 7 Color Photographs.