Zobrazeno 1 - 10
of 5 042
pro vyhledávání: '"Culinary professionals"'
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2022 28
Autor:
Suhairom, Nornazira, Musta’amal, Aede Hatib, Mohd Amin, Nor Fadila, Kamin, Yusri, Abdul Wahid, Nur Husna
Publikováno v:
In International Journal of Hospitality Management August 2019 81:205-220
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karen E. Drummond, Lisa M. Brefere
Combine the insights of an experienced dietitian and a renowned chef in this practical guide to nutrition and food In the newly revised 10th Edition of Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, registered nutritionist Karen E. Drummond an
Publikováno v:
In Rapid Sensory Profiling Techniques Edition: Second Edition. 2023:441-460
Publikováno v:
Journal of Services Research. Apr-Sep2023, Vol. 23 Issue 1, p12-36. 25p.
Publikováno v:
Rapid Sensory Profiling Techniques ISBN: 9780128219362
We present two case studies with fast sensory methods to capture and document the core of sensory properties in an inexpensive manner outside the safe environment of the sensory laboratory. One is in the development lab with prototypes, with brewers,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::57b2973374ba7e3428e81bcc96f66a0d
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821936-2.00016-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821936-2.00016-9