Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Cuibus, Lucian"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michiu, Delia, Semeniuc, Cristina Anamaria, Socaciu, Maria-Ioana, Fogarasi, Melinda, Rotar, Ancuţa Mihaela, Jimborean, Anamaria Mirela, Cuibus, Lucian
Publikováno v:
Dairy; Sep2024, Vol. 5 Issue 3, p576-589, 14p
Autor:
CHICIUDEAN, Daniel Ioan, BRUMA, Ioan Sebastian, CUIBUS, Lucian, ARION, Iulia Diana, CHICIUDEAN, Gabriela Ofelia
Publikováno v:
Scientific Papers Series Management, Economic Engineering in Agriculture & Rural Development; 2023, Vol. 23 Issue 4, p185-193, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cuibus, Lucian1 lucian.cuibus@usamvcluj.ro, Dadarlat, Dorin2, Streza, Mihaela2, Dulf, Francisc3, Diaconeasa, Zorita1, Socaciu, Carmen1
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry. Feb2017, Vol. 127 Issue 2, p1193-1200. 8p.
Autor:
Cuibus, Lucian <1982>
In the last 20-30 years, the implementation of new technologies from the research centres to the food industry process was very fast. The infrared thermography is a tool used in many fields, including agriculture and food science technology, because
Externí odkaz:
http://amsdottorato.unibo.it/5559/
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Animal Science & Biotechnologies; 2022, Vol. 79 Issue 1, p45-49, 5p
Publikováno v:
Journal of Food and Nutrition Research. 2:781-785
Berry fruits are known to be a rich source of natural compounds which provide them many health benefits. The most common compounds that occur in berries are vitamins, flavonoids, anthocyanins and phenolic acids. The objective of this work was to iden
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
I metodi spettroscopici NIR e FT-IR supportati da avanzate tecniche statistiche (PCA, PLS) sono risultati essere in grado di discriminare campioni di P-R e campioni considerati non conformi (difettati e P-R con un contenuto in crosta superiore al 18%
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::9d79955f49efaa9eb1e3de2faa1461f0
http://hdl.handle.net/11585/372718
http://hdl.handle.net/11585/372718