Zobrazeno 1 - 10
of 345
pro vyhledávání: '"Cui Lulu"'
Autor:
Cui, Lulu1 (AUTHOR), Li, Peiyong1 (AUTHOR), Xu, Qi2 (AUTHOR), Huang, Jiaqi1 (AUTHOR), Gu, Xiaoxue2 (AUTHOR) gxxjackie@163.com, Song, Mengze1 (AUTHOR) songmz@sdau.edu.cn, Sun, Shuhong1,3 (AUTHOR) sunshuhong@sdau.edu.cn
Publikováno v:
BMC Microbiology. 10/18/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-11. 11p.
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science November 2024 120
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products June 2024 212
Autor:
Qian, Wenchao, Yan, Chunyang, Mu, Xiaoyin, Chen, Jiahao, Cui, Lulu, Lin, Hualin, Han, Sheng, Bai, Zongqing
Publikováno v:
In Fuel 1 February 2024 357 Part C
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 January 2024 394
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 10, Pp 30-37 (2023)
This study addressed the effect of polysaccharide hydrocolloids on the crust characteristics and oil penetration of fried battered and breaded fish nuggets (BBFNs). Fish pieces were battered with a mixture of wheat starch (WS) and wheat gluten (WG) a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55a1a466be5b4c5ab563528fc1d0d019
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56