Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Cui, Wenjia"'
Publikováno v:
In Journal of Future Foods March 2023 3(1):43-48
Publikováno v:
Polymers (20734360); Dec2024, Vol. 16 Issue 24, p3476, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jia, Fengjuan, Yang, Shifa, Ma, Yuyang, Gong, Zhiqing, Cui, Wenjia, Wang, Yansheng, Wang, Wenliang
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2020 33
Autor:
Hou, Furong, Song, Shasha, Cui, Wenjia, Yu, Zipeng, Gong, Zhiqing, Wang, Yansheng, Wang, Wenliang
Publikováno v:
Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1688, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Xiao1,2 (AUTHOR), Cui, Wenjia1 (AUTHOR) clementpost@126.com, Wang, Wenliang1 (AUTHOR), Wang, Yueming1 (AUTHOR), Gong, Zhiqing1 (AUTHOR), Xu, Zhixiang2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal. Nov2019, Vol. 34 Issue 6, p485-492. 8p.
Publikováno v:
Flavour and Fragrance Journal. 34:485-492
Publikováno v:
OALib. :1-11
Auricularia polytricha is a functional food material that contains numerous bioactive health-promoting compounds. This study demonstrates the novel application of A. polytricha powder (APP) in steamed bread production. Moreover, this work aimed to de