Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Cui, Hemiao"'
The past decade witnesses a rapid development in the measurement and monitoring technologies for food science. Among these technologies, spectroscopy has been widely used for the analysis of food quality, safety, and nutritional properties. Due to th
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2110.03765
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2023 339
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology November 2021 181
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces 1 September 2016 145:839-844
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry May 2015 26(5):433-440
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deng, Yang, Liang, Yanrui, Cui, Hemiao, Zhao, Xihong, Zhong, Nanjing, Li, Yanyan, Chen, Dingqiang, Bian, Huawei, Li, Yanmei, Yu, Guangchao
Publikováno v:
Reviews in Medical Microbiology; January 2015, Vol. 26 Issue: 1 p26-31, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.