Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Cugini, L."'
The reduction of ethanol level in wine is nowadays a notable topic in wine production. There are many different reasons: climate change, health and social matters, wine quality. Many different techniques are available in wine industry to reduce high
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c9ccfaa9e1087966b5d082a47ade7212
http://hdl.handle.net/11585/175474
http://hdl.handle.net/11585/175474
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.