Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"Cuffia, Facundo"'
Autor:
Espinaco, Brenda Y., Niizawa, Ignacio, Cuffia, Facundo, Zorrilla, Susana E., Sihufe, Guillermo A.
Publikováno v:
In International Dairy Journal January 2025 160
Autor:
Leiva, Pamela M.L., Simoncini, Melina S., Valli, Florencia E., Piña, Carlos I., González, Marcela A., Cuffia, Facundo
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2023 33
Autor:
Sirini, Noelí, Stegmayer, María, Ruiz, María J., Cuffia, Facundo, Rossler, Eugenia, Otero, José, Soto, Lorena, Lorenzo, José M., Pérez-Álvarez, José Ángel, Rosmini, Marcelo, Frizzo, Laureano
Publikováno v:
In Meat Science June 2023 200
Autor:
Giménez, Paula, Peralta, Guillermo H., Batistela, Mara E., Cuffia, Facundo, Ale, Elisa C., Wolf, I. Verónica, Perotti, M. Cristina, Hynes, Erica R., Bergamini, Carina V.
Publikováno v:
In International Dairy Journal May 2023 140
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science
Publikováno v:
In Food Research International June 2022 156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Physicochemical and sensory characterisation of Salvator merianae meat as a sustainable alternative.
Autor:
Mazaratti, Micaela R., Valli, Florencia E., Pierini, Sofía E., Gonzalez, Marcela A., Piña, Carlos I., Cuffia, Facundo, Simoncini, Melina S., Leiva, Pamela M.L.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jul2024, Vol. 59 Issue 7, p4500-4509, 10p