Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Cucurbita maxima Duch"'
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 1, Pp 86-88 (2019)
The bright yellow flowers are edible pumpkin - a good source of antioxidant compounds . The maximum level of hydroxycinnamic acids noted in the half parted flower . The remaining components were studied at the maximum in the unopened buds . By the be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea23cff614224d5d8e1fb42aa6a6ed5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marta Dmitruk
Publikováno v:
Acta Agrobotanica, Vol 61, Iss 1, Pp 99-106 (2012)
The study was conducted on experimental plots in the conditions of Lublin. In the years 1998-2000 flowering, nectar secretion and insect visitation of male and female flowers of two winter squash (Cucurbita maxima Duch.) cultivars: 'Ambar' and 'Amazo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52f69177b264466a9e9602483f5f2c33
Publikováno v:
Plant Breeding and Seed Production; № 116 (2019); 56-63
Селекция и семеноводство; № 116 (2019); 56-63
Селекція і насінництво; № 116 (2019); 56-63
Селекция и семеноводство; № 116 (2019); 56-63
Селекція і насінництво; № 116 (2019); 56-63
The results of studying a set of environmentally plastic as well as fruit performance- and quality-stable common gourd (Cucurbita maxima Duch.) varieties Zhdana, Yuvilei, Slavuta, Poliovychka for growing in the forest-steppe of Ukraine are presented.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agriculture and Agricultural Science Procedia. 10:185-191
This study aims at investigating the nutritional value of the pumpkin fruits from different local populations of the Cucurbita pepo L., C. maxima Duch. and C. moschata Duch. ex Poir species. The chosen cultivars were: P1, P2, P3, P4, P5, P6 of local
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Agriscientia 33 (1) : 46-59 (jun. 2016)
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Agriscientia 33 (1) : 46-59 (jun. 2016)
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
En los valles andinos de la Argentina las familias producen hortalizas en formatradicional principalmente para el autoconsumo. El zapallo (Cucurbita maxima)es un cultivo americano de gran importancia en las economías regionalesandinas. Estas poblaci
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ee070cf487bc8f4d04a68c61cf0c394f
https://revistas.unc.edu.ar/index.php/agris/article/view/16572
https://revistas.unc.edu.ar/index.php/agris/article/view/16572
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Современные проблемы науки и образования.
Каротиноиды – это растительные пигменты, фармакологическая активность которых наиболее широко используется в профилактических и тера
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.