Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Cubillana-Aguilera L"'
Autor:
Gómez J., Lasanta C., Cubillana-Aguilera L. M., Palacios-Santander J. M., Arnedo R., Casas J.A., Amilibia B., LLoret I.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 7, p 02023 (2016)
Calcium sulphate addition has traditionally been used in Sherry winemaking to reduce the necessary dose of tartaric acid. It is not easy to predict the final pH of a mixed tartaric acid and calcium sulphate addition and to determine the necessary dos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db698598e35b419f8b9697e8530301fe
Autor:
Pigani, L., Vasile Simone, G., Foca, G., Ulrici, A., Masino, F., Cubillana-Aguilera, L., Calvini, R., Seeber, R.
Publikováno v:
In Talanta 1 February 2018 178:178-187
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.