Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Csighy, Attila"'
Publikováno v:
Hungarian Journal of Industry and Chemistry, Vol 45, Iss 2, Pp 9-12 (2017)
Milk and dairy products contain a number of biologically active compounds (proteins, lipids, vitamins and minerals) that are essential for human nutrition. The most common procedures for demineralization are based on ion exchange-, nanofiltration- an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df04c7d7a39c4b5197c0d097c745463c
Autor:
Csighy, Attila1 csighy.attila@gmail.com, Nath, Arijit1, Vozáry, Eszter2, Koris, András1, Vatai, Gyula1
Publikováno v:
Periodica Polytechnica: Chemical Engineering. 2020, Vol. 64 Issue 3, p349-356. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Progress in Agricultural Engineering Sciences; 2018 Supplement1, Vol. 14, p45-55, 11p