Zobrazeno 1 - 10
of 642
pro vyhledávání: '"Cryptotaenia japonica"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 15 (2024)
Single-nucleotide polymorphisms (SNPs) represent the most prevalent form of genomic polymorphism and are extensively used in population genetics research. Using dd-RAD sequencing, a high-throughput sequencing method, we investigated the genome-level
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ace65c525e14a2db8c14751934a3b0a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 4, Pp 65-72 (2022)
Production of functional food with high levels of selenium and other antioxidants is very valuable for human protection against different forms of oxidant stress. Among leafy vegetables parsley demonstrate the highest levels of antioxidants. Biochemi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4aee0a96c5194e97b8efb82765b5fa2b
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 October 2018 122:522-532
Autor:
Zuh-Kyung Seong1,2 sls0486@kribb.re.kr, Sung-Yoon Lee1 yooni7@kribb.re.kr, Amrit Poudel1 amrit@kribb.re.kr, Sei-Ryang Oh1,2 seiryang@kribb.re.kr, Hyeong-Kyu Lee1,2 hykylee@kribb.re.kr
Publikováno v:
Molecules. Oct2016, Vol. 21 Issue 10, p1296. 11p. 1 Diagram, 1 Chart, 4 Graphs.
Autor:
Mugito Kato, Hajime Shiota
Publikováno v:
Plant Biotechnology. 38:31-36
Japanese honewort (Cryptotaenia japonica) is consumed as a traditional vegetable and has medicinal applications. In Japan, C. japonica is mainly produced using hydroponic culture systems; however, damping-off is often caused by the adherence of patho