Zobrazeno 1 - 10
of 175
pro vyhledávání: '"Cryoextraction"'
Autor:
Olga M. Gordeeva, Anna D. Egorova, Yana O. Chesalina, Evgeniy M. Gretcov, Lyudmila A. Semenova, Natalia L. Karpina, Ilya V. Sivokozov
Publikováno v:
Терапевтический архив, Vol 95, Iss 3, Pp 248-254 (2023)
In December 2018 the patient over 60 years old sought medical help with complaints of persistent cough. Based on computed tomography data there were identified the sings (symptoms) of right lung lower lobe atelectasis. To run this patient diagnostics
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8e3c38fa4444a85b3309e0889552d5f
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 3, p 148 (2024)
Low-temperature treatments can be applied to grapes or must before alcoholic fermentation to enhance the wine’s sensory characteristics. Several studies have shown that such practices have a positive effect on the polyphenol profile of the wine, bu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/213a8260682442b9a6ef7e509f6f7e7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 10, p 1963 (2023)
In white wine production, the technique consisting of freezing whole or crushed grapes usually increases the levels of aroma-related compounds in the final wine products. However, this technique may affect phenolic compounds, among other chemical com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90a47e7270124aa080ce35b77d8f0958
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lung India, Vol 36, Iss 4, Pp 356-359 (2019)
Hemothorax is an important complication of blunt trauma chest. The presentation may be delayed, especially in elderly patients with multiple rib fractures. Delayed presentation can be associated with retained hemothorax where a simple chest drain is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71a573b36cd24953912538dbbcbe33e0
Autor:
María del Carmen Pedrosa-López, Fátima Aragón-García, Ana Ruíz-Rodríguez, Zulema Piñeiro, Enrique Durán-Guerrero, Miguel Palma
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 12, p 1782 (2022)
The transfer of aromatic compounds from the grape skins to the musts has been studied using a process involving freezing whole bunches or crushed grapes for winemaking the Muscat of Alexandria variety (white wine). Subsequently, a prefermentative mac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61665436385541779a34f787041a4355
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 20, Iss 3, Pp 619-627 (2017)
The technology of grinding the frozen fish raw material using the useful model of a piston-type extrusion plant with cold working bodies for fodder minced fish (cryo minced fish feed) by the method of cryoextrusion has been developed. The possibility
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3ddac5e5d6d46e2a920ee7957f31be2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 11, p 1529 (2020)
Freezing grapes is a winemaking technique known as cryoextraction that intends to modify the composition of the final wines. The changes that take place in the frozen grapes facilitate the transfer of certain compounds from the grape skins into the m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c67dd293b334e3a86e9d58f821cd9d4