Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Cryer, N."'
Autor:
Oddy, J., Addy, J., Mead, A., Hall, C., Mackay, C., Ashfield, T., Mcdiarmid, F., Curtis, T. Y., Raffan, S., Wilkinson, M. D., Elmore, J. S., Cryer, N., Moreira de Almeida, I., Halford, N. G.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 71:3403-3413
The nutritional safety of wheat-based food products is compromised by the presence of the processing contaminant acrylamide. Reduction of the key acrylamide precursor, free (soluble, non-protein) asparagine, in wheat grain can be achieved through cro
Autor:
Oddy, J., Chhetry, M., Awal, R., Addy, J., Wilkinson, M. D., Smith, D., King, R., Hall, C., Testa, R., Murray, E., Raffan, S., Curtis, T. Y., Wingen, L., Griffiths, S., Berry, S., Elmore, S. J., Cryer, N., Moreira de Almeida, I., Halford, N. G.
Publikováno v:
The Plant Genome.
Wheat is a major source of nutrients for populations across the globe, but the amino acid composition of wheat grain does not provide optimal nutrition. The nutritional value of wheat grain is limited by low concentrations of lysine (the most limitin
Autor:
Daymond, A. J., Prawoto, A., Abdoellah, S., Soetanto, A., Susilo, A. W., Cryer, N. C., Lahive, F., Hadley, P.
A survey was conducted of Indonesian cocoa farms to assess the extent of yield variation and factors associated with this variation. The survey of 120 farms during the course of three years encompassed four provinces in Sulawesi (South, South-East, W
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::5e79847e8ace93fe3e26dfad78dc2f5b
https://centaur.reading.ac.uk/93223/1/MCP_Indonesia_Final.pdf
https://centaur.reading.ac.uk/93223/1/MCP_Indonesia_Final.pdf
Publikováno v:
Journal of Applied Physics; May1968, Vol. 39 Issue 6, p2943-2947, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cryer, N B
Publikováno v:
Journal of Physics E: Scientific Instruments; 1969, Vol. 2 Issue 11, p998-999, 2p