Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Cruzalegui, Robert J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cruzalegui, Robert J.1,2 robert.cruzalegui@untrm.edu.pe, Güivin, Orlando1 guivin.agroindustrial.untrm92@gmail.com, Fernández-Jeri, Armstrong B.1,2 armstrong.fernandez@untrm.edu.pe, Cruz, Rosita2 rosita.cruz@untrm.edu.pe
Publikováno v:
Información Tecnológica. Oct2021, Vol. 32 Issue 5, p157-166. 10p.
Autor:
Carlos A. Culqui-Arce, Alfredo Vázquez-Ovando, Lucas D. Muñoz-Astecker, Diner Mori-Mestanza, Cruzalegui, Robert J, Guillermo Idrogo-Vasquez, Efrain M. Castro-Alayo, César R. Balcázar-Zumaeta, Armstrong B. Fernández-Jeri, Erick A. Auquiñivin-Silva
The research objective was to obtain co-products from the agroindustry to elaborate edible coatings based on biopolymers (7 treatments, combining starch, pectin, whey and cinnamon essential oil) and to evaluate their effect on tomato (Solanum lycoper
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::126016f84343bed1f1f7be0bb6ab19f4