Zobrazeno 1 - 10
of 1 919
pro vyhledávání: '"Cruz-Orea A"'
Autor:
Gemima Lara Hernández, Claudia Hernández Aguilar, Arturo Domínguez Pacheco, Albino Martínez Sibaja, Alfredo Cruz Orea A., Jose de Jesus Agustin Flores Cuautle
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 9, Iss 1 (2023)
AbstractMaize (Zea Mays L.) is one of the cereals most consumed worldwide, not only because of food uses but also because of its industrial uses. Physical processes are used when transforming maize industrially, particularly thermal processes are emp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0b7c2332b8e46418585e578a7c5fcfc
Autor:
García-Vidal, U.O., Luna-Sánchez, J.L., Jiménez-Pérez, J.L., Correa-Pacheco, Z.N., López-Gamboa, G., Gutiérrez-Fuentes, R., Cruz-Orea, A., Mendoza-Álvarez, J.G.
Publikováno v:
In Thermochimica Acta March 2023 721
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Casallas-Moreno, Y.L., Ramírez-López, M., Villa-Martínez, G., Martínez-López, A.L., Macias, M., Cruz-Orea, A., González de la Cruz, G., Tomás, S.A., Rodríguez-Fragoso, P., Herrera-Pérez, J.L., Mendoza-Álvarez, J.G.
Publikováno v:
In Journal of Alloys and Compounds 25 April 2021 861
Publikováno v:
Journal of Applied Physics; 6/7/2022, Vol. 131 Issue 21, p1-10, 10p
Autor:
Margarita L. Alvarado-Noguez, Ana E. Matías-Reyes, Mario Pérez-González, Sergio A. Tomás, Claudia Hernández-Aguilar, Flavio A. Domínguez-Pacheco, Jesús A. Arenas-Alatorre, Alfredo Cruz-Orea, Mauricio D. Carbajal-Tinoco, Jairo Galot-Linaldi, Elizabet Estrada-Muñiz, Libia Vega-Loyo, Jaime Santoyo-Salazar
Publikováno v:
Materials, Vol 16, Iss 8, p 3020 (2023)
In this work, Curcuma longa L. extract has been used in the synthesis and direct coating of magnetite (Fe3O4) nanoparticles ~12 nm, providing a surface layer of polyphenol groups (–OH and –COOH). This contributes to the development of nanocarrier
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c8cf3ab33a94c2cb45f2f77d3138d8d
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 December 2020 607
Autor:
C. Hernandez-Aguilar, A. Dominguez-Pacheco, C. Valderrama-Bravo, A. Cruz-Orea, E. Martínez Ortiz, Rumen Ivanov, J. Ordonez-Miranda
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 4, Iss , Pp 521-531 (2021)
Photoacoustic spectroscopy is applied to evaluate the impact of Moringa at different concentrations (0, 1.25, 2.5, 5 and 10%) on the elaboration, sanity, texture, and color of wheat bread. It was found that: i) Photoacoustic signal amplitude values o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9db999aea49d49bf9d987f1e856e31c1