Zobrazeno 1 - 10
of 212
pro vyhledávání: '"Cruz‐Valenzuela, M. R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A review on value-added goodies from different major and minor fruits from the perspective of India.
Autor:
Singh, Sukhwant1, Salaria, Mani1 manusalaria1617@gmail.com, Talekar, Nilesh2, Suresh, Anjana1
Publikováno v:
Journal of Applied & Natural Science. 6/1/2024, Vol. 16 Issue 2, p909-921. 13p.
Autor:
Elkahoui, Salem1,2 s.elkahoui@uoh.edu.sa, Jamal, Arshad1, Ben Abbes, Wassim2,3, Gzara, Lassaad4, Charradi, Kamel2, Haddaji, Najla1, Kachout, Mnaouer5,6, Abdelgadir, Abdelmuhsin1, Bardakci, Fevzi1, Badraoui, Riadh1,7
Publikováno v:
Polish Journal of Environmental Studies. 2024, Vol. 33 Issue 3, p2587-2602. 16p.
Autor:
Lee, Hyun‐Jong1 (AUTHOR), Bae, Ji‐Yun1 (AUTHOR), Park, Kye Won2 (AUTHOR) s3hun2000@gmail.com, Kim, Mi‐Ja1 (AUTHOR) mijakim@kangwon.ac.kr
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Apr2024, Vol. 12 Issue 4, p2578-2587. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Ruihan1 (AUTHOR), Guo, Xiaoxiao1,2 (AUTHOR), Hu, Jiajie1 (AUTHOR), Chen, Jing1,2 (AUTHOR) chenjing1979@126.com, Zheng, Yan1,2 (AUTHOR), Peng, Siwei1 (AUTHOR), Zhang, Bin1,2 (AUTHOR), Deng, Shanggui1,2 (AUTHOR), Yang, HongLi1,2 (AUTHOR), Ahmadi Gavlighi, Hassan (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 9/21/2024, Vol. 2024, p1-13. 13p.
Autor:
Ayala‐Zavala, Jesus Fernando, Silva‐Espinoza, B. A., Cruz‐Valenzuela, M. R., Leyva, J. M., Ortega‐Ramírez, L. A., Carrazco‐Lugo, D. K., Pérez‐Carlón, J. J., Melgarejo‐Flores, B. G., González‐Aguilar, G. A., Miranda, M. R. A.
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal; Jan2013, Vol. 28 Issue 1, p39-45, 7p