Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Crude fish oil"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 2, Pp 342-351 (2023)
In order to improve the high-value utilization of by-products from freshwater fish processing, crude fish oil was extracted from the viscera of three common freshwater fishes (grass carp, black carp and silver carp), and the physicochemical indexes,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/357cfe891db8496a95feaff0a32ff3ea
Publikováno v:
Aquaculture and Fisheries, Vol 7, Iss 6, Pp 639-646 (2022)
In this study, the effects of chemical refining on the physicochemical indices, environmental pollutants, lipid functional groups, relaxation characteristics, fatty acid profiles, and triglyceride (TG) molecular species in crude oil extracted from sm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4983b2c6c49e44eba1dca48b2b996fea
Autor:
Andreas Berny Yulianto, Widya Paramita Lokapirnasari, Rifqi Najwan, Hana Cipka Pramuda Wardhani, Nabil Fariz Noor Rahman, Khoirul Huda, Nuria Ulfah
Publikováno v:
Iranian Journal of Microbiology, Vol 12, Iss 2 (2020)
Background and Objectives: Use of antibiotics as growth promoters in animal feeds has been restricted due to the residues in poultry products such as egg and meat, furthermore to the antibiotic resistant of pathogenic bacteria. The prohibition of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43ed0c655c684cb391bdf40fef4e6e33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hana Cipka Pramuda Wardhani, Khoirul Huda, Nabil Fariz Noor Rahman, Andreas Berny Yulianto, Rifqi Najwan, Widya Paramita Lokapirnasari, Nuria Ulfah
Publikováno v:
Iranian Journal of Microbiology, Vol 12, Iss 2 (2020)
Iranian Journal of Microbiology
Iranian Journal of Microbiology
Background and Objectives: Use of antibiotics as growth promoters in animal feeds has been restricted due to the residues in poultry products such as egg and meat, furthermore to the antibiotic resistant of pathogenic bacteria. The prohibition of the
Publikováno v:
Journal of Aquaculture and Fish Health; Vol. 9 No. 3 (2020): JAFH Vol. 9 No. 3 September 2020; 232-237
Omega-3 fatty acids (Alpha-linolenic acid) and omega-6 fatty acids (Linoleic acid) are a group of essential fatty acids. Essential fatty acids are fatty acids that cannot be synthesized by the body so that must be supplied from the diet. One of the s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.