Zobrazeno 1 - 10
of 997
pro vyhledávání: '"Crossbred pig"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xianjiang Tang, Liangzhi Zhang, Lei Wang, Shien Ren, Jianbo Zhang, Yuhong Ma, Fafang Xu, Guofang Wu, Yanming Zhang
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 8, p 1674 (2024)
Dietary fiber (DF) is an important nutrient component in pig’s diet that remarkably influences their growth and slaughter performance. The ability of pigs to digest DF depends on the microbial composition of the intestinal tract, particularly in th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40ea47a0d0604cb29c926b88fe18d23e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daehong Kwon, Nayoung Park, Suyeon Wy, Daehwan Lee, Han-Ha Chai, In-Cheol Cho, Jongin Lee, Kisang Kwon, Heesun Kim, Youngbeen Moon, Juyeon Kim, Woncheoul Park, Jaebum Kim
Publikováno v:
Scientific Data, Vol 10, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract As plentiful high-quality genome assemblies have been accumulated, reference-guided genome assembly can be a good approach to reconstruct a high-quality assembly. Here, we present a chromosome-level genome assembly of the Korean crossbred pi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a030fd853954c3dba6f80802a373b6f
Autor:
Caleb J. Grohmann, Caleb M. Shull, Tamar E. Crum, Clint Schwab, Timothy J. Safranski, Jared E. Decker
Publikováno v:
Genetics Selection Evolution, Vol 55, Iss 1, Pp 1-21 (2023)
Abstract Background Artificial selection on quantitative traits using breeding values and selection indices in commercial livestock breeding populations causes changes in allele frequency over time at hundreds or thousands of causal loci and the surr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/841560899e934d1f91ac7d2ccda4c1ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xianjiang Tang, Liangzhi Zhang, Chao Fan, Lei Wang, Haibo Fu, Shi’en Ren, Wenjuan Shen, Shangang Jia, Guofang Wu, Yanming Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Several studies have shown that dietary fiber can significantly alter the composition and structure of the gut bacterial community in humans and mammals. However, few researches have been conducted on the dynamics of the bacterial community assembly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee3200f8d1d94c1493057cf9a9f9bf8a
Autor:
Huiyu Wang, Xiaoyi Wang, Dawei Yan, Hao Sun, Qiang Chen, Mingli Li, Xinxing Dong, Yuchun Pan, Shaoxiong Lu
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 23, Iss 1, Pp 1-13 (2022)
Abstract Background Carcass backfat thickness (BFT), carcass lean percentage (CLP) and carcass fat percentage (CFP) are important to the commercial pig industry. Nevertheless, the genetic architecture of BFT, CLP and CFP is still elusive. Here, we pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/960cf27b617741b0b7f6b6345c87e14e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.