Zobrazeno 1 - 10
of 142
pro vyhledávání: '"Cross-Contact"'
Autor:
Maialen Vázquez-Polo, Virginia Navarro, Gesala Perez-Junkera, Arrate Lasa, Idoia Larretxi, Jonatan Miranda, Jon Esparta, Itziar Churruca
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 20, Pp e39060- (2024)
Celiac disease (CD) has a significant impact on the quality of life for those affected, particularly in social settings. One major challenge for these individuals is dining out, as they must constantly avoid cross-contact with gluten, contend with a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f2cea25351a44ef932935321ef7138a
Autor:
Liyun Zhang, Binaifer Bedford, Joshua Warren, Girdhari Sharma, Allison L. Brown, Helene Hopfer, Gregory R. Ziegler, Lauren S. Jackson
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 10, Pp 100346- (2024)
Dark chocolate produced on equipment used to manufacture milk chocolate can contain milk due to cross-contact. This study evaluated the use of dry cleaning methods for removing milk chocolate residue from a butterfly or ball valve attached to a stain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fef17be2cf1431dad6a9442ecbf0fd8
Autor:
Tricia Thompson, Amy Keller
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
It is long-established that oats are at substantial risk for cross contact with gluten-containing grain. Specially processed gluten-free oats, whether purity protocol or mechanically/optically sorted, made it possible for this grain to be included in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e59b671bef28460f8b1e192d88a1b0f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Lentils are naturally gluten-free and are recommended for people with celiac disease and other gluten-related disorders. However, like oats, they appear to be at a heightened risk of cross contact with gluten-containing grains. The purpose of this st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06f3007fd4164509a04f8409c0248764
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Introduction: Consumers with celiac disease are discouraged from eating fried foods cooked in shared fryers with wheat-containing foods at restaurants based on presumed gluten exposure. The purpose of the present study is to assess gluten levels of f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d53cbcb67b224571aed7953d1b4d67cf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.