Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Crosby, Guy A."'
Autor:
Crosby, Guy
Publikováno v:
Harvard Public Health Review, 2018 Apr 01. 13, 1-4.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48514548
Chapter 22 - The Key Role of Cooking and Food Preparation in Affecting Nutrient Composition of Foods
Autor:
Crosby, Guy
Publikováno v:
In Precision Nutrition 2024:417-424
Publikováno v:
In NFS Journal August 2016 3:8-12
Autor:
Fabbri, Adriana D.T., Crosby, Guy A.
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science April 2016 3:2-11
Publikováno v:
Science, 1977 Jan . 195(4276), 397-399.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1743299
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adams, Sean H., Allard, Sarah, Bell, Jimmy D., Bross, Rachelle, Brown, Arleen, Casillas, Alejandra, Chazenbalk, Gregorio, Chen, Stephen T., Cooper, Chris, Crosby, Guy, Cummiskey, Kevin, Drewnowski, Adam, Dumesic, Daniel, Gao, Wei, Garg, Rajesh, Gilbert, Jack A, Heber, David, Heymsfield, Steve, Li, Zhaoping, Marchetti, Julia, Martinez, José Alfredo, Maseng, Maria Gjerstad, Mensah, Gertrude Ecklu, Menichetti, Giulia, Nel, Andre, Norris, Keith C., Ordovás, José, Ramírez, José Lasalde, Rosado, Eliane Lopes, dos Santos, Karina, Sebek, Michael, Sempionatto, Juliane R., Small, Gary W., Steemburgo, Thais, Swerdloff, Ronald S., Thomas, Diana M., Wang, Christina, Yan, Wei, Yang, Yiran
Publikováno v:
In Precision Nutrition 2024:xv-xvi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Synthetic Communications; Jan1977, Vol. 7 Issue 1, p49-56, 8p
Autor:
Crosby, Guy A., Beidler, Lloyd M.
Publikováno v:
CRC Critical Reviews in Food Science & Nutrition; Jun1976, Vol. 7 Issue 4, p297-323, 27p