Zobrazeno 1 - 10
of 30 190
pro vyhledávání: '"Critical Control Point"'
Publikováno v:
Airlangga Journal of Innovation Management. 2024, Vol. 5 Issue 1, p17-32. 16p.
Autor:
Gonzalez, Oscar Rodriguez1 learn@rodriguez-gonzalez.net
Publikováno v:
Food Protection Trends. Nov/Dec2024, Vol. 44 Issue 6, p542-555. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Aug2024, Vol. 24 Issue 8, p24337-24363. 27p.
Autor:
H. Seki
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 11, Iss 3, Pp 166-176 (2024)
Background: Implementing Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) management across the supply chain is promoted globally to ensure the safety of marine food products due to their rapid quality deterioration. However, many seafood retail st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3961ef803b9d405cb17372cf9ed14cbf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Iranian Journal of Veterinary Science and Technology, Vol 16, Iss 3, Pp 78-84 (2024)
Feed and food contamination by toxigenic fungi and their aflatoxins is one of the main threats to animal and human health worldwide and in the agricultural and industrial sectors. This study evaluated the contamination magnitude by Aspergillus specie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c74efbe77d264056a4726f47c0649a87
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.